Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Vi åbner ny butik i Rødovre

En Mac computer som repareres fra vores afdeling på Frederiksberg

Vi er glade for at kunne annoncere åbningen af vores nye værksted i Rødovre, det åbner 1. Maj 🤩.

Vi har lyttet til vores kunders ønsker og har derfor afsøgt muligheden for at være tættere på jer. Derfor har vi nu besluttet at åbne en butik i dette område, som ligger centralt i den vestlige del af Storkøbenhavn, få meter fra motorring 3. Vi ser dette som en optimal placering for at kunne hjælpe flest muligt og vi ser frem til at kunne hjælpe endnu flere med deres computerproblemer hvad enten det er en PC eller en Mac som driller.

Butikken tilbyder ekspres reparation af alle typer computere, herunder bærbar PC’er og stationære computere fra alle brands. De mest kendte mærker butikken vil reparere er Apple Mac, Lenovo, Asus, HP, Samsung og Dell. Men der er ingen begrænsninger på mærker og modeller, vi kommer til at reparerer alle typer af computere og telefoner, ligesom i allerede kender det i vores eksisterende afdelinger.

I kender og elsker ekspres konceptet som går ud på at få repareret sin computer uden ventetid, gerne indenfor 1 time. Det vil vi naturligvis også tilbyde fra dette nye værksted.

Udover reparation af computere, har butikken også et stort udvalg af brugte kvalitetscomputere til salg i butikken. Du kan ofte spare op imod 50% af nyprisen på anerkendte computere såsom Lenovo ThinkPad og HP ProBook serierne.

Du kan læse mere om afdelingen og hvad den kan tilbyde her.

Vi glæder os til at se jer og hjælpe jer med ethvert computerproblem i måtte have 😊