Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Vi har sat priserne ned på mac reparationer

Nyt Batteri til MacBook på 1 time

Vi stræber altid efter at kunne tilbyde vores kunder de bedste priser på mac reparationer og vi giver prisgaranti. Derfor tilpasser vi løbende vores priser, så du kan få din mac repareret til den bedste pris hos os. Vi ved, at mac reparationer generelt er dyre, særligt hos mange Apple og mac reparatører i København kan priserne være skruet i vejret.

Vi har nu sænket priserne på mange af vores mac reparationer, så vi følger markedet og fortsat kan være det foretrukne værksted når det gælder kvalitet og pris på din mac reparation.

MacBook skærm reparation pris

Vi havde i forvejen de bedste priser på vores mac skærm reparationer. Men nu har vi sat priserne yderligere ned. Se priseksemplerne nedenfor og det er naturligvis på et skærmskift med original kvalitet og fuld garanti.

  • MacBook Pro 13 A1708 – 3.888,-
  • MacBook Pro 13 A1706 – 3.888,-
  • MacBook Air 13 A1932 – 3.888,-
  • MacBook Air 13 A2179 – 3.888,-

 

Så hvis du er du udkig efter en god pris på din skærm reparation af din mac, kan du trygt stole på os. Vi skifter skærme på alle Apple modeller, herunder MacBook, iMac, iPhone & iPad.

Alle priserne er inkl. service og moms.

Læs mere om MacBook skærm reparation

MacBook batteriskift pris

Vi har derudover også sat priserne ned på batteriskift på de mest populære MacBook’s. Batteriskift udføres hurtigt og nemt, oftest på under 1 time med vores ekspres service. Vi tilbyder kun batterier af den originale kvalitet, da vi har dårlig erfaring med billigere kopi-batterier.

  • MacBook Pro 13 A1708 – 1.788,-
  • MacBook Pro 13 A1706 – 1.788,-
  • MacBook Air 13 A1932 – 1.788,-
  • MacBook Air 13 A2179 – 1.788,-

Læs mere om batteriskift til MacBook

Mac reparation i København & omegn

Udover skærm batterireparationer tilbyder vi også alle andre former for mac reparationer. Vi har stor ekspertise i fejlfinding og udbedring af problemer med hardware og software på din mac. Vi leverer reparationerne i høj kvalitet på rekord tid. Bare se vores TrustPilot på 5 stjerner, det vidner om at vores kunder er enige.

Vi er beliggende i København, men vi har også værksteder i Hellerup, Rødovre & Hillerød. Så hvis du har brug for en professionel mac reparatør, så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at få din mac repareret. Vi glæder os til at hjælpe dig 😊

Læs mere om vores Mac reparationer i København & omegn

Eller find alle priserne på mac reparationer her.