Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)

Vi har indgået en aftale om computer reparation i Virum

PC reparation indleveres

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi har indgået en aftale med flere store virksomheder i det centrale Virum. Dette betyder, at vi fra nu af vil være den foretrukne computerreparatør i området. Vi har fået en stor opgave i at levere topkvalitet service og kompetent reparation af alle typer computere til Virums førende virksomheder.

Med vores mange års erfaring inden for computereparationer har vi et godt fundament for at sikre, at virksomhederne får den bedste rådgivning og ydelser, når eksempelvis deres software bør opdateres eller deres maskiner skal fejlfindes. Vores ekspertise er særlig stærk inden for netværksadministration og opsætning af hardware, hvilket garanterer, at alle virksomheder i Virum får en professionel og kompetent service.

Har du brug for hjælp til din computer i Virum?

Vi er heldigvis også tilgængelige, hvis du har brug for hjælp til din computer. Vi vil nemlig meget gerne hjælpe private såvel som virksomheder. Du kan enten besøge vores værksted i Hellerup, hvor vi tilbyder reparationer, eller du kan få udekørende support til din computer. Vi tilbyder professionel og kompetent hjælp til alle computerrelaterede opgaver, så uanset om du har brug for reparation af hardware eller fejlfinding af software, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi reparerer 9/10 computere samme dag som reparation påbegyndes.

 

De typiske fejl vi reparere på PC & Mac

Vi udfører reparation på et hav af IT produkter, herunder telefoner, bærbare, iPads, servere mv.

De typiske PC reparationer vi udfører er dog:

– Fejlfinding af hardware og software

– Opdatering af operativsystem

– Udskiftning af dele

– Opsætning og installation af email

– Antivirus/Malware fjernelse

– Netværksopsætning og -administration

– Udskiftning af skærm

– Udskiftning af batteri