Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Computerhjælp

Computerhjælp ( Hjælp til din computer )

Hos PC Service Center kan vi hjælpe med alle computerproblemer.  De fleste opgaver klarer vi direkte fra vores værksted, men vi kan også hjælpe på din adresse. Nogle opgaver, såsom udskiftning af komponenter skal foregå på et af vores værksteder, da det er her vi har det korrekte udstyr og værktøj til at håndtere en reparation af computer. Andre opgaver såsom opsætning af printer, opsætning af netværk eller generel computerhjælp kan foregå på din adresse.

 

Alle vores butikker har en servicemedarbejder som gerne tager imod spørgsmål og giver kort hjælp til de mest basale computerproblemer. Kan du f.eks ikke logge på netbank eller e-boks? Hos os er der ingen dumme spørgsmål!

 

Nogle gange er en kort hjælp ikke nok og så vil medarbejderen foreslå at du indleverer computeren til en grundigere undersøgelse. Det kan være i forbindelse med en hardware fejl eller andre mere komplicerede computerproblemer som kræver en reparation.

Når vores tekniker har undersøgt computeren grundigt, kan vi give dig den bedste hjælp. Så kan vi nemlig fortælle og vejlede dig præcist om problemet, samt hvad der skal til for at løse det.

Hjælp til din computer her

Vi har en række servicecentre hvor du kan få hjælp til din computer. Vores servicecentre er placeret i København, Hellerup, Hillerød og Rødovre.

Vi vil gerne hjælpe så mange som muligt med deres computer, derfor er det også en ambition for os at åbne servicecentre i andre landsdele snart.

Har vi endnu ikke åbnet et servicecenter nær dig? Og ønsker du hjælp til din computer?

Det er muligt at sende computeren til os, helt gratis.

 

Bestil forsendelse

Hjælp til din computer

Typiske computerfejl vi hjælper med

Vi hjælper med mange småting med computeren, såsom e-boks, MitID, Netværk, Mail osv. Men de fleste gange kan problemerne ikke afhjælpes så let. I de tilfælde kræver det en decideret reparation af computeren, dette kan vi heldigvis også hjælpe med, vi har en stort tekniker team med mere end 20 års erfaring.
De typiske reparationer vi udfører er: