Man-Fre 9-17 (Lør 10-14*)
Lenovo Reparation

Installation af Windows 11 - Vi hjælper med opgraderingen

Har du også set, læst eller på anden måde hørt om det nye og friske Windows 11 system? Vi er mange som er begejstrede over denne længe ventede opdatering til Windows styresystemet.

Lige så begejstret som vi er - Lige så mange udfordringer er der forbundet med opgraderingen af Windows styresystemet til Windows 11. Der er et hav af udfordringer herunder en masse systemkrav og licenskrav. Systemkravene afholder faktisk rigtig mange for at få muligheden for at installere Windows 11, men vi har heldigvis løsningen. Vi kan slå nogle af de nyere moduler i Windows 11 fra og så kører det faktisk helt fint på en ældre PC.

Vi udfører installationen for kun 500 kr

Et nyt visuelt udtryk i Windows 11

Windows 11 kommer med et helt nyt og stilrent udtryk end tidligere versioner af Windows. Det er tydeligt for enhver at det er særligt her Microsoft har lagt deres energi. Hos os er vi heller ikke i tvivl, vi er ellevilde med det nye design og alle de nye muligheder Windows 11 giver.

Windows 11 er et friskt visuelt pust som Windows har haft brug for.

Windows 11 - Opgradering med nyt design
Spørgsmål til Windows 11

Ofte stillede spørgsmål til opgraderingen

Skal jeg bestille tid i forvejen?

Det er ikke nødvendigt at bestille tid til at få opgraderet Windows 11 på vores værksteder. Du kan blot komme ind og aflevere den, typisk er den klar i løbet af 1-3 dage, ønsker du at det går hurtigere kan du altid tilvælge vores ekspres løsning, så kan det klare på meget kort tid. Typisk er selve installationen færdig indenfor en times tid.


Køb licens til Windows 11?

Stort set alle computere har automatisk en gyldig licens til Windows 11 og det er derfor ikke nødvendigt at tilkøbe en licens. Er det nødvendigt kan vi dog tilbyde dette, licensprisen varierer lidt alt efter version men koster typisk 500-800 kr.


Hvad koster opgraderingen?

Opgraderingen koster kun 500 kr. Dette er betinget af at din tidligere Windows licens kan benyttes, hvilket den stort set altid kan.


Mister jeg mine data når jeg opgraderer til Windows 11?

Nej vi sletter ikke dine data når vi opgraderer din Windows version. I nogle tilfælde giver det dog det bedste resultatet at lave en fuld geninstallation, men i dette tilfælde vil du få muligheden for at tilkøbe en backup af dine data.


Skal jeg vente med at opgradere?

På de fleste computere kan vi sagtens opgradere med det samme uden problemer. Men der er nogle børnesygdomme i systemet og enkelte maskiner kan have udfordringer i starten. Vi kender dog til de fleste og kan derfor hurtigt vurdere om din PC er egnet eller uegnet til Windows 11.


Kræver Windows 11 TPM 2.0?

Ja officielt kræver Windows 11 at din computer understøtter TPM 2.0 og derfor skal din PC også være nyere end 2014. Dog kan vi gå bagom systemet og slå dette modul fra så du godt kan benytte dig af det nye Windows 11 alligevel.